Eigen startpagina website

Met het startpagina script van Vrolijk Internet Services wordt het mogelijk om zonder technische kennis een startpagina website op te zetten en te beheren.

Het script houdt rekening met zowel grote als kleine schermen. Dit betekent dat de startpagina’s die u met het script maakt er zowel op grote computermonitoren als op kleine schermen (mobiele telefoon) goed uitzien. Dit in tegenstelling tot veel andere startpagina scripts die vaak al jaren geleden geschreven zijn en daarna nooit meer zijn aangepast aan de eisen van de huidige tijd.

Een andere leuke eigenschap van het script: anderen kunnen zich als paginabeheerder registreren op uw website. Na registratie kunnen zij inloggen en een dochterpagina aanmaken waarop zij links kunnen plaatsen. Het script biedt de mogelijkheid om de links op te delen in categorieën. Zo kunt u zonder enige programmeerkennis of HTML kennis bouwen aan uw eigen startpagina website.

Het is natuurlijk erg leuk om een eigen startpagina website te hebben. Maar daarnaast zijn startpagina’s ook heel goed inzetbaar om betere positie in de zoekresultaten van Google te krijgen op bepaalde zoekwoorden binnen uw markt.

Beheert u momenteel al één of meerdere websites, dan kunt u de startpagina’s gebruiken voor extra links naar deze websites. En deze links tellen mee voor uw positie in de zoekresultaten voor de zoekwoorden die betrekking hebben op uw markt.

Voor een gering bedrag schaft u het startpagina script aan. Meer informatie over het script en het aanschaffen van het script vindt u door hier te klikken.

U hoeft overigens niet bang te zijn dat u het script niet op uw server geïnstalleerd krijgt. Vrolijk Internet Services – het bedrijf dat het startpagina script heeft gemaakt – biedt een vrij uitgebreide handleiding aan op de website. Daarnaast kunt u het startpagina script gratis door Vrolijk Internet Services laten installeren op uw server wanneer dat uw voorkeur heeft.

Heeft u een vraag over het script of wilt u geholpen worden worden bij de installatie, dan krijgt u redelijk snel een reactie van het bedrijf – zowel per e-mail als telefonisch.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s