Aanmelden startpagina

Zoekmachines zoals Google zullen uw website niet uit zichzelf vinden. Uw website moet eerst gevonden worden. Gelukkig kunt u de zoekmachines een handje helpen. Bij een nieuwe website is het een goed idee om uw link aan te melden bij de diverse startpagina’s. Deze links worden op een gegeven moment door de zoekmachines opgepakt en bezocht. Nieuwe websites worden in de database van Google opgenomen en zullen na enige tijd in de zoekresultaten verschijnen.

Niet alleen kunt u uw link aanmelden bij de startpagina’s: u kunt ook een eigen startpagina maken. Op bijvoorbeeld mijnwebsitestarten.nl kunt u een eigen startpagina maken. Kies helemaal bovenaan voor de optie “Eigen startpagina”. U wordt dan naar een scherm geleid waar u een gebruiker kunt aanmaken. Is dit allemaal goed gegaan, dan kunt u inloggen met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Wanneer u bent ingelogd kunt u een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken.

Maakt u uw startpagina’s liever op uw eigen website, dan is dat ook mogelijk. Vrolijk Internet Services heeft hier een handig startpagina script voor ontwikkeld. Op de website mijnwebsitestarten.nl wordt dit script gebruikt. Het script is eenvoudig te installeren op uw webhosting. Het script is zo in te stellen dat uw bezoekers ook één of meerdere dochterpagina’s op uw website kunnen maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s