Eigen startpagina maken

Voor het maken van een eigen startpagina kunt u verschillende beweegredenen hebben. Zo kan het zijn dat u een eigen startpagina wilt maken om de vindbaarheid van een andere website te vergroten. Maar het is ook mogelijk dat geld verdienen met uw startpagina de drijfveer is.

Er zijn best veel websites waar u een gratis een dochterpagina kunt aanmaken. Wel is het zo dat veel onderwerpen bij een groot deel van de startpagina’s al in gebruik zijn, maar dat hoeft niet zo een groot probleem te zijn: meestal zijn meerdere startpagina’s omtrent een bepaald onderwerp toegestaan. Ook kunt u natuurlijk uw link aanmelden bij bestaande dochterpagina’s.

Natuurlijk is het wel mooier om bijvoorbeeld de dochterpagina amsterdam.mijnwebsitestarten.nl te hebben dan amsterdam-2.mijnwebsitestarten.nl als dochterpagina (waarbij er een 2 is toegevoegd omdat amsterdam zelf al in gebruik was).

Op de website mijnwebsitestarten.nl zijn nog veel onderwerpen vrij, dus het is raadzaam om daar alvast uw eigen startpagina aan te maken over uw onderwerp en een aantal links te plaatsen voordat een ander een startpagina omtrent uw onderwerp aanvraagt.

Naast het maken van uw eigen startpagina bij één van de bestaande startpagina websites, is er ook een script waarmee u een eigen startpagina website kunt creëren. Dit script kunt u via deze link vinden.

U kunt zoveel dochterpagina’s maken met het script als u wilt. Er wordt een installatiescript meegeleverd met het startpagina script, zodat het installeren heel makkelijk wordt.

Het startpagina script is volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. Dochterpagina’s zijn “responsive”, wat inhoudt dat dochterpagina’s er zowel goed uitzien op de mobiele telefoon als op de tablet en de desktop computer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s