Marktplaats script

Met een marktplaats script kunt u op een relatief eenvoudige wijze uw eigen marktplaats website samenstellen. U hoeft niet zelf te programmeren: een marktplaats script zal veel van de gewenste functionaliteiten voor een dergelijke website al bevatten.

Met een marktplaats script brengt u kopers en verkopers bij elkaar. Mensen kunnen nieuwe en tweedehands spullen aanbieden op uw marktplaats website en geïnteresseerden kunnen hierop reageren.

Een betaalbaar marktplaats script kunt u aanschaffen via de website van het bedrijf Vrolijk Internet Services. Met dit script maakt u binnen een handomdraai uw eigen marktplaats website, waarop bezoekers zich kunnen registreren en advertenties kunnen plaatsen.

U krijgt met het script de mogelijkheid om een geldbedrag te rekenen voor plaatsing van een advertentie. Per rubriek kunt u de prijs van een advertentieplaatsing instellen. Adverteerders kunnen betalen voor de plaatsing van hun advertentie via iDEAL en PayPal. Het script plaatst automatisch de advertentie zodra er is betaald. U hoeft dus niet handmatig de advertenties waarvoor is betaald te activeren.

Bij het script is er rekening gehouden met zowel bezoekers die gebruikmaken van een groot computerscherm als met mobiele bezoekers. Maakt u gebruik van het marktplaats script van Vrolijk Internet Services, dan wordt het uiterlijk van uw advertentie website automatisch aangepast aan het schermformaat van de bezoeker. Hierdoor zijn de advertenties op alle schermformaten goed leesbaar.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s