Advertentie website maken

Uw eigen advertentie website maken is prima te doen met het Marktplaats Script van Vrolijk Internet Services. Met dit PHP-script kunt u in korte tijd een eigen advertentie website de lucht in krijgen. En het leuke daarbij is dat dit ook mogelijk is voor mensen met weinig tot geen verstand van websites maken of programmeren in PHP.

Na de installatie heeft u direct een werkende advertentie website gevuld met een groot aantal categorieën (vergelijkbaar met de categorieën op marktplaats.nl). Adverteerders kunnen zich registreren en advertenties plaatsen. Bij de advertenties kunnen foto’s worden toegevoegd, waarvan u het maximum aantal foto’s per advertentie eenvoudig in de beheeromgeving van het Marktplaats Script instelt.

Eigen marktplaats beginnen

Met het Marktplaats Script maakt Vrolijk Internet Services de drempel om een eigen marktplaats te beginnen lager voor de mensen die dit graag willen, maar altijd aanlopen tegen de kosten van het laten maken van een nieuw script en het gebrek aan technische kennis. Met het Marktplaats Script kunt u direct aan de slag met uw website zonder dat u eerst zelf een script hoeft te ontwikkelen of hoeft te wachten op een programmeur.

Geld verdienen met uw advertentie website

Het Marktplaats Script biedt een interessante mogelijkheid om geld te verdienen met uw advertentie website. Zo kunt u categorieën aanmaken waarbij men u een geldbedrag moet betalen om in deze categorieën een advertentie te plaatsen. Het script controleert bij een betaalde categorie direct of de betaling is gelukt en plaatst zelf de advertentie in de betreffende categorie wanneer de betaling zonder problemen is verlopen.

De categorieën zijn volledig aanpasbaar

Bij de installatie van het script worden er standaardcategorieën aangemaakt. U bent niet verplicht om deze categorieën te gebruiken. In de beheeromgeving is het aanmaken, bewerken of verwijderen van zowel hoofd- als subcategorieën een fluitje van een cent. De door het script geïnstalleerde categorieën kunt u geheel aanpassen en vervangen door uw eigen categorieën.

Het Marktplaats Script kopen

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken, dan kunt u een kijkje nemen op de website van Vrolijk Internet Services. Daar wordt het Marktplaats Script betaalbaar aangeboden. Als u het script niet zelf wilt installeren, kunt u het kosteloos door Vrolijk Internet Services laten installeren.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s