Marktplaats PHP script

Een marktplaats PHP script maakt het mogelijk om uw eigen marktplaats te beginnen zonder dat u zelf hoeft te programmeren. De functionaliteiten van een advertentie website zitten al in het PHP script verwerkt.

Op de website van Vrolijk Internet Services kunt u betaalbaar aan een marktplaats PHP script komen. Het script wordt geleverd met een beheeromgeving waarmee u eenvoudig verschillende onderdelen van de website kunt aanpassen. Zo kunt u de kleuren volledig wijzigen. En kunt u de door het installatiescript aangemaakte rubrieken wijzigen of ervoor kiezen om de rubrieken te verwijderen en zelf nieuwe rubrieken aan te maken.

Ook biedt het marktplaats PHP script de mogelijkheid om geld te verdienen. U kunt namelijk betaalde rubrieken aanmaken. Iemand die in een betaalde rubriek een advertentie plaatst, zal eerst moeten betalen voordat de advertentie op de website getoond zal worden. Dit zijn inkomsten voor u. Het ontvangen van betalingen verloopt via een Mollie-koppeling. Mollie is een online betaaloplossing waarmee het script eenvoudig kan controleren of de betaling is gelukt. Als dat het geval is, wordt de advertentie automatisch zichtbaar op de website.

Wil iemand spullen aanbieden op uw website, dan kan die persoon een gebruikersaccount aanmaken via het registratieformulier. Via dit gebruikersaccount kan worden ingelogd op uw advertentie website, waarna een advertentie kan worden geplaatst. Ook kan een adverteerder eenvoudig zijn reeds geplaatste advertenties wijzigen of verwijderen.

Iemand die op een advertentie op uw advertentie website wil reageren, kan daarvoor een gemakkelijk in te vullen reactieformulier invullen. De adverteerder zal de reactie vervolgens per e-mail ontvangen. Om een bericht terug te sturen hoeft de adverteerder slechts de e-mail te beantwoorden. Zo kan men tot een afspraak komen over het overnemen van de aangeboden objecten.

Ziet een bezoeker een advertentie waarbij iets niet in de haak is, dan kan er een melding worden gedaan. U ontvangt dan een e-mail met de melding. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarbij het vermoeden bestaat dat er sprake is van fraude of oplichting.

Op de website van Vrolijk Internet Services leest u meer over dit handige PHP script. Omdat u geen verstand van websites maken of programmeren hoeft te hebben om dit script te kunnen gebruiken, wordt het beginnen van uw eigen marktplaats erg laagdrempelig.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s