Marktplaats CMS

Het Marktplaats Script is een speciaal CMS systeem waarmee u een eigen advertentie website kunt maken. Tijdens de installatie van het script wordt er een volledige advertentie website geplaatst op uw webhosting pakket. Het script bevat een complete beheeromgeving waarmee u uw advertentie website volledig kunt aanpassen.

U kunt op verschillende manieren geld verdienen met het Marktplaats Script. In eerste instantie kunt u betaalde rubrieken aanmaken. Als een adverteerder in een dergelijke rubriek een advertentie toevoegt, dan zal hij eerst moeten betalen voordat de advertentie ook daadwerkelijk zichtbaar wordt in de rubriek en op de website. Het ontvangen van online betalingen verloopt via een Mollie-koppeling.

Ook kunt u geld vragen wanneer iemand een website of een telefoonnummer bij de advertentie vermeldt. Voor het vermelden van een website en voor het vermelden van een telefoonnummer zijn aparte prijzen te hanteren. Het is ook niet nodig om voor allebei geld te vragen: u kunt voor het vermelden van een website geld vragen en voor het vermelden van een telefoonnummer niet. Of andersom.

Wilt u meer weten over dit handige script waarmee een eigen marktplaats beginnen een peulenschil wordt? Op de website van Vrolijk Internet Services leest u er meer over. U kunt het script op die website direct kopen. Mocht u het script niet zelf op uw webruimte willen of kunnen installeren, dan doet Vrolijk Internet Services dit kosteloos voor u.

Bij de installatie worden de categorieën aangemaakt zoals deze ook op de goedbezochte website marktplaats.nl te zien zijn. Uiteraard bent u niet verplicht om deze categorieën aan te houden. U kunt zelf categorieën aanmaken, bestaande categorieën bewerken en categorieën verwijderen. Zo kunt u zich ook op een specifieke doelgroep richten met uw eigen marktplaats door categorieën aan te maken die met die doelgroep te maken hebben.

Het Marktplaats Script is dus niet alleen inzetbaar voor het beginnen van een algemene marktplaats, maar kan ook prima worden gebruikt wanneer u een marktplaats begint die zich richt op een specifieke markt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s