Marktplaats script kopen

Een marktplaats script kopen kan op de website van het bedrijf Vrolijk Internet Services. Met dit moderne script zet u binnen een handomdraai uw eigen advertentie website in elkaar. Na de installatie staat er op uw webruimte een mobielvriendelijke advertentie website waarop adverteerders advertenties kunnen plaatsen.

Het installatiescript vult uw nieuwe advertentie website met de hoofd- en subcategorieën zoals deze ook op de website marktplaats.nl bestaan. Het gaat om een groot aantal rubrieken die u zelf niet meer hoeft aan te maken. Wilt u uw eigen rubrieken gebruiken, dan kunt u de vooraf aangemaakte rubrieken wijzigen of verwijderen en nieuwe rubrieken aanmaken.

Geld verdienen met het marktplaats script

Op verschillende manieren kunt u inkomsten genereren met het script. Zo kunt u per rubriek instellen of de plaatsing van een advertentie in die rubriek gratis is of dat er een geldbedrag voor de plaatsing betaald moet worden. De prijzen voor de plaatsing zijn per afzonderlijke rubriek in te stellen.

Een andere manier om geld met het handige marktplaats PHP script van Vrolijk Internet Services te verdienen is het vragen van een geldbedrag voor het vermelden van een website of telefoonnummer. Ook hier zijn de prijzen weer afzonderlijk in te stellen.

Marktplaats script kopen

Zou u dit handige script in gebruik willen nemen, dan kunt u het marktplaats script kopen op de website van het bedrijf Vrolijk Internet Services. Zodra u het script heeft gekocht, mag u het op zoveel domeinen / websites installeren als u wilt. Het is daarbij mogelijk om het script één keer zonder extra kosten te laten installeren door Vrolijk Internet Services.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s