Bedrijf website

Heeft u een eigen bedrijf en heeft uw bedrijf geen eigen website, dan bent u tegenwoordig in de minderheid. Voor veel bedrijven is een website zelfs noodzakelijk. Het komt al snel voor dat men het niet vertrouwt wanneer u zegt een bedrijf te hebben en het bedrijf heeft geen website. Heeft u momenteel geen website voor uw bedrijf, dan is het goed om te weten dat deze heel gemakkelijk te maken is.

Als ondernemer dient u zich vooral op uw kernactiviteiten te richten. Uiteraard is het goed om voldoende tijd te besteden aan het bouwen van uw website, maar wanneer u zich te veel in de techniek moet verdiepen dan is het de vraag of u uw tijd wel goed besteedt. Gelukkig is het ook helemaal niet nodig om diepgaande kennis van de techniek te hebben. Met een CMS systeem kunt u een website voor uw bedrijf in elkaar zetten zonder dat u iets over de techniek weet.

Een eenvoudig te gebruiken CMS systeem dat erg geschikt is voor het maken van uw bedrijfswebsite, is het CMS systeem van Vrolijk Internet Services. Bij dit CMS systeem kunt u de kleuren van de verschillende onderdelen van uw website instellen via een zogeheten kleurkiezer. Dit betekent dat u per onderdeel de kleuren die u wilt gebruiken simpelweg kunt aanklikken. U hoeft dus niets te doen met kleurcodes (hoewel dat wel kan met het CMS systeem).

Een mooi kenmerk van het CMS systeem is dat er na de installatie al direct een contactformulier op uw website staat. Vult iemand het contactformulier in, dan ontvangt u op het tijdens de installatie ingevoerde e-mailadres een e-mail met het ingevulde bericht. Niet alleen staat er vanaf het begin een werkend contactformulier op uw website, ook kunt u extra formulieren aanmaken en plaatsen.

Kiest u voor het gratis CMS systeem WordPress, dan zult u daarbovenop eerst een uitbreiding (Contact Form 7) moeten installeren voordat u een contactformulier kunt plaatsen. Het installeren van uitbreidingen is niet voor iedereen eenvoudig. Wilt u voorkomen dat u daar vastloopt, dan is het een goed idee om niet te kiezen voor WordPress, maar voor het CMS systeem van Vrolijk Internet Services.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s