CMS betekenis

De afkorting CMS staat voor “content management system”. Een Engelse term om een stuk software aan te duiden waarmee het beheer van de website wordt vereenvoudigd. Zo kan men met een CMS bijvoorbeeld zonder programmeerkennis een nieuwsartikel of blogbericht toevoegen aan de website.

Omdat u zich niet met de technische zaken rondom de website hoeft bezig te houden, kunt u zich volledig concentreren op de kwaliteit van het nieuwsartikel of het blogbericht.

Het gebruik van een CMS pakket is niet alleen interessant voor mensen met weinig tot geen programmeerkennis. Ook wanneer u wel kunt programmeren is het raadzaam om er gebruik van te maken, omdat een CMS systeem al veel functionaliteiten bevat die keer op keer nodig zijn en die in de praktijk een goede oplossing blijken.

Een goed werkend en compleet CMS pakket is die van Vrolijk Internet Services. Het installeren kost weinig moeite en de stappen van de installatie worden op de website van Vrolijk Internet Services beschreven. Met maar liefst 22 modules is het een erg uitgebreid CMS pakket.

Met het CMS pakket van Vrolijk Internet Services kunt u na de installatie direct producten en diensten toevoegen aan uw website. Met een simpele handeling kunt u via uw website tevens online betalingen ontvangen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s