Startpagina aanmaken

Het aanmaken van een startpagina is niet ingewikkeld. De achterliggende gedachte van de website Startpagina.nl is dat iemand die geen verstand van websites maken heeft, toch een eigen startpagina kan aanmaken. Sinds het ontstaan van Startpagina.nl zijn er verschillende klonen ontwikkeld met ieder hun eigen kenmerken, maar de insteek is altijd gebleven dat iemand zonder technische kennis ermee kan werken.

Een aantal startpagina websites zijn dichtgespijkerd en daar kunt u zich niet registreren. Maar op een groot aantal startpagina websites kunt u zich wel registreren en vervolgens een dochterpagina aanmaken. Een zoektocht op Google met bijvoorbeeld de zoekterm “eigen startpagina maken” zal al een aantal bruikbare resultaten leveren.

Nu is het wel zo dat in startpagina-land er websites komen en gaan. Heeft u een dochterpagina aangemaakt op een bepaalde startpagina website, dan kan het zomaar zijn dat enkele maanden later de dochterpagina en regelmatig zelfs de hele website niet meer bestaat. Waarom er websites verdwijnen is niet bekend. Het kan allerlei redenen hebben.

U bent in de bovenstaande situatie afhankelijk van anderen. Heeft u ergens een uitgebreide startpagina staan, dan heeft u niet de controle over hoelang die blijft staan. Wilt u liever meer zekerheid, dan is het ook mogelijk om uw eigen startpagina website te maken. Een eigen startpagina website kunt u opzetten met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services.

Het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services onderscheidt zich van andere scripts omdat het er ook op mobiele apparaten goed uitziet. Veel startpagina scripts zijn namelijk ontwikkeld in de tijd dat de startpagina website alleen vanaf een desktop PC of laptop werd bezocht en niet met een mobiel apparaat zoals een telefoon of tablet. Het gevolg is dat de startpagina websites met deze verouderde scripts er op de telefoon of tablet niet goed uitzien.

Met het Startpagina Script van Vrolijk Internet Services zien uw dochterpagina’s er op alle apparaten goed uit omdat de lettergrootte en het aantal kolommen dat naast elkaar wordt getoond, afhankelijk zijn van de grootte van uw scherm.

Wanneer u van het Startpagina Script gebruikt maakt kunt u ervoor kiezen om uw startpagina op slot te zetten zodat anderen geen dochterpagina kunnen aanmaken, maar u kunt er ook juist voor kiezen om uw website helemaal open te zetten. Anderen kunnen dan een startpagina op uw website aanmaken en links, afbeeldingen en tekst op hun startpagina plaatsen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s