Eigen marktplaats

Wilt u een eigen marktplaats beginnen, dan zou u eens op de website van het bedrijf Vrolijk Internet Services kunnen kijken. Op deze website wordt een marktplaats PHP script aangeboden waarmee u eenvoudig uw eigen advertentie website kunt maken en beheren. Tijdens de installatie wordt er een groot aantal rubrieken aangemaakt, zodat u direct een basis heeft om mee te werken.

U bent niet verplicht om de door het script aangemaakte categorieën te gebruiken. U kunt de rubrieken wijzigen of vervangen door eigen categorieën als u dat wilt. U kunt zowel hoofd- als subcategorieën aanmaken.

Wilt u dat de adverteerder moet betalen voor de plaatsing van een advertentie in een bepaalde categorie, dan stelt u dat makkelijk in via de beheeromgeving. Op deze manier kunt u een online inkomen genereren met uw eigen marktplaats. Per categorie kunt u afzonderlijk een prijs instellen. Dit instellen van de prijzen doet u in hetzelfde scherm als waar u rubrieken kunt aanmaken, wijzigen en verwijderen.

In een speciaal gedeelte van de beheeromgeving kunt u de kleuren van uw website wijzigen. Zo kunt u de uitstraling van uw eigen marktplaats helemaal naar uw eigen smaak aanpassen.

Maakt u gebruik van het marktplaats PHP script van Vrolijk Internet Services, dan kunnen geïnteresseerden via een simpel reactieformulier reageren op een advertentie. Wanneer dit formulier wordt ingevuld, dan ontvangt de adverteerder de reactie per e-mail. Vervolgens kan de adverteerder weer een bericht terugsturen naar de geïnteresseerde door de e-mail simpelweg te beantwoorden.

U kunt veel instellingen wijzigen. Zo kunt u instellen hoe lang een advertentie na het plaatsen zichtbaar moet blijven op uw website. De advertentie verdwijnt na het door u ingestelde aantal dagen van de website. Hier zorgt het script zelf voor en daar hoeft u verder niets voor te doen.

Ook kunt u instellen hoeveel foto’s er maximaal bij een advertentie kunnen worden geplaatst. Dit kan in bepaalde situaties handig zijn. Heeft u bijvoorbeeld niet veel vrije schijfruimte over op uw hosting pakket dan kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie verlagen. Er kunnen dan bij iedere advertentie enkele foto’s worden geplaatst, maar het is dan niet mogelijk om overdreven veel foto’s aan een advertentie toe te voegen. Heeft u juist veel vrije schijfruimte over, dan kunt u juist weer een hoog maximum aantal foto’s per advertentie instellen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s