Eigen startpagina

Om verschillende redenen kan het maken van een eigen startpagina interessant zijn. In eerste instantie heeft u met een eigen startpagina alle voor u interessante websites op een centrale plek opgeslagen. Wanneer u de startpagina met een ander wilt delen, hoeft u alleen maar het internetadres van uw startpagina aan de ander te geven.

Ook kunt u een of meerdere startpagina’s maken om uw eigen website(s) te promoten. Op de startpagina’s kunt u immers links naar uw eigen website(s) plaatsen.

Het voordeel van een eigen startpagina boven het aanmelden van uw link bij een startpagina van iemand anders is dat u zeker weet dat de link wordt geplaatst. Meldt u uw link aan bij een startpagina die door iemand anders wordt beheerd, dan is het vaak afwachten of de link wordt toegevoegd. Niet alleen bestaat de kans dat de link wordt afgekeurd, ook kan het zijn dat de beheerder uw linksuggestie om één of andere reden niet ontvangt – welke die ook moge zijn.

Wordt uw link geplaatst, dan kan het nog steeds altijd zo zijn dat de startpagina website waar uw link staat ermee stopt. Om meer zekerheid te krijgen over de links is het een goed idee om zelf een startpagina website te beginnen. Dit kan met het startpagina script van Vrolijk Internet Services. Hiermee installeert u binnen een handomdraai een startpagina website op uw webhosting pakket. U mag het zelfs op meerdere websites installeren als u wilt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s